Meny Stäng

Bygg ditt nya hus rekordsnabbt

Idag kan vem som helst bygga ett hus. Det räcker med att peka ut en husmodell i en katalog eller på nätet, klicka på köp och sen är det klart. Nästan.
Du som funderar på att köpa och bygga ditt hus från grunden bör fundera på fördelarna med att välja en hustillverkare av ett modulhus. Det går snabbt och är säkert, precis som husbygge borde vara.

Att bygga modulhus slog igenom som en trend ordentligt under första halvan av 1900-talet, som ett sätt att underlätta i en rådande bostadskris. Modulhusen blev en snabb och enkel lösning att få upp nya hus och det växte snabbt fram så kallade egnahemsområden runt om i hela Sverige.

Bygg ditt nya hus rekordsnabbt

Idag är modulhusen ett populärt alternativ när det kommer till husbygge och populariteten beror främst på enkelheten.

Var kan man beställa modulhus?

På nätet finns mängder av olika husleverantörer, varav en av de största och mest kända är Modulhus.se. De har många olika modeller av modulhus att välja mellan oavsett om man vill ha ett Attefallshus, fritidshus eller villa. Har man ingen erfarenhet av modulhus sedan tidigare bör man definitivt välja att beställa hus från den här leverantören. De har både erfarenhet inom branschen samt gott kundomdöme. De vet vad som krävs av en husleverantör av den här sorten. De ser till att du som kund får goda möjligheter att planera husbygget redan på deras hemsida och de ser till att leverera ett färdigt resultat enligt planerna. Dessutom ingår en garanti både på materialen som används och på byggstilen. Från det att bygget står klart gäller garantin i tio år framåt.

Anlita en pålitlig husleverantör

Modulhus eller vanligt hus?

Skillnaden mellan bygge av modulhus och vanligt husbygge är främst tillvägagångssättet. Ett vanligt hus byggs under flera månaders tid, bit för bit. I vissa fall kan ett husbygge ta ett eller flera år innan det är helt klart. Den tidsfördröjningen slipper man med modulhus, som först tillverkas hos leverantören och sedan slussas ut till kunden i form av moduler, där det snabbt sätts upp.

En annan fördel är att allt sker av en och samma leverantör. Huset byggs helt och hållet av husleverantören och inga mellanhänder finns. Det skapar full kontroll över byggprocessen och därför kan även ett slutdatum garanteras redan innan bygget har startat.

Det enda du som husbeställare ska göra är att skaffa bygglov samt se till att välja rätt husleverantör.