Vilka mått har en Stringhylla?

Hur stor förvaringslösning du kan bygga med String beror självklart på hur mycket plats du har i ditt rum. Men hur mycket plats tar egentligen en Stringhylla? Vi har sammanställt de olika måtten som finns för hyllösningen.

Du kan välja två olika djup på din Stringhylla och dessa är 20 eller 30 centimeter. För att få ihop rätt bredd måste du se till att köpa både gavlar och hyllplan med samma mått. Tänk även på att du oftast behöver använda dig av den djupare modellen av Stringhylla för att kunna bygga på med andra moduler såsom vitrinskåp och lådor, då dessa är anpassade till måttet 30 centimeter.

Höjden på en Stringhylla avgörs utav vilka gavlar du väljer att köpa. För den som vill ha en Stringhylla som går från golvet och uppåt kan man välja mellan en höjd på 85, 115 eller 200 centimeter. Alltså kan du bygga dig en Stringhylla som går nästan hela vägen upp till taket, eller som blir i samma höjd som ett vanligt bord. För den som vill hänga sin Stringhylla mitt på väggen finns idag endast längden 75 centimeter att välja på.

Bredden avgörs av vilja hyllplan du väljer att köpa. De alternativ som idag finns att välja mellan är 58 eller 78 centimeter och du fäster då dina hyllplan mellan två gavlar med samma bredd. Vill du få till ytterligare bredd kan du enkelt göra det genom att köpa en tredje gavel och fästa med lagom avstånd ifrån din hylla. På så sätt får du en dubbelt så bred Stringhylla.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *