Var kan man köpa stringhyllor?

Idag är Stringhyllan en produkt som du hittar i alla världens hörn och som blivit en klar designpryl som förknippas med vår typiska, stilrena svenska design. Men var hittar man då denna möbel? Här är exempel på några platser där du kan tänkas hitta Stringhyllan till försäljning.

Designbutiker
Om du vill besöka en butik för att köpa din Stringhylla så hittar du oftast denna i mer exklusiva designbutiker som inriktar sig på produkter som starkt förknippas med exklusiv inredning. Här kan du få hjälp av den kunniga personalen för att hitta det som du behöver, samt kombinera ihop en Stringhylla som passar in i ditt hem. I butiken kan du även inför ditt köp titta och känna på produkterna för att få en känsla om Stringhyllan är någonting för dig eller inte.

Loppis
Eftersom Stringhyllan har ett par årtionden på nacken så är det inte allt för ovanligt att man kan ha turen att springa över en Stringhylla när du är ute på något loppis eller i en second hand-butik. Om du hittar hyllan här så kan du oftast göra ett riktigt kap prismässigt, om man jämför med att köpa en ny hylla i butik. Dock bör du ha med dig att Stringhyllan är en äkta retromöbel och priset kan därför vara högre än vad vissa andra saker som du köper i andra hand är.

Auktion
Att få tag på en klassisk Stringhylla av äldre modell är någonting som många drömmer om. Om du inte har turen att göra ett loppisfynd så kan därför en auktion vara platsen där du hittar din nya hylla. Här bör du dock vara ute i god tid och leta runt efter en potentiell hylla ett bra tag innan auktionen äger rum. På så sätt kan du vara beredd och öka chansen för att just du får gå hem med en Stringhylla från dess tidiga år.

På nätet
I och med kundernas nyfunna intresse för Stringhyllan så har allt fler nätbutiker tagit in hyllan i sitt sortiment. Utöver att märket själv har en hemsida där du kan läsa allt du behöver veta om produkten, så kan du beställa hem din hyllkombination med bara några knapptryck. Hyllan kan du då hämta ut på närmaste utlämningsställe, alternativt få den levererad direkt hem till dörren. Under fliken “Köp stringhyllor på nätet” här på sidan så kan du ta del av några av de stringdelar som du kan beställa hem redan idag.