Stringhyllor

Stringhyllan har under de senaste åren blivit en riktigt trendig och samtidigt praktisk möbel att ha i sitt hem. Tack vare att man kan kombinera den så pass mycket efter sitt eget tycke och smak, så kan du få till en unik möbel gjord för alla dina behov.
Här presenterar vi några olika stringhyllor som finns att köpa på marknaden. Dessa kan sedan kompletteras med såväl fler hyllplan som gavlar för att utöka förvaringsmöjligheterna ytterligare.

String Pocket
Den mindre modellen String Pocket är en favorit hos många och återfinns i flera svenska hem. Hyllan finns i en mängd olika färger och kan precis som originalet byggas ut vid behov. Med ett djup på endast 15 centimeter blir den en perfekt plats att samla saker som du tycker om på, eller varför inte pocketböcker som passar utmärkt på de smala hyllorna.
Kan ta plats i såväl badrummet eller köket som hemmakontoret eller barnrummet.

>> Köp din String Pocket hos Rum 21

Bygg din egen String-kombinationer
Flera utav de webb-butiker som säljer Stringhyllorna har idag paketlösningar som du enkelt kan klicka hem där såväl gavlar, hyllplan och andra komponenter medföljer. Har du dock en väldigt unik lösning som du vill få till så är det bästa alternativet att kombinera ihop den på egen hand. Hos Designtorget kan du med hjälp utav deras bygg-funktion sätta ihop din egen kombination och få alla delar som du behöver med i din beställning.

>> Bygg ihop din Stringhylla hos Rum 21

Var kan man köpa en stringhylla
Idag kan du hitta Stringhyllan i ett flertal olika designbutiker och även på loppis och auktioner om du vill få tag på klassikerna. Du kan också enkelt beställa hem hyllan över nätet och många digitala återförsäljare har idag speciella redskap som låter dig sätta ihop en komplett hylla som sedan levereras hem till dig. Designtorget och Rum 21 är två återförsäljare som har breda sortiment utav String-produkter.

Fördelar och nackdelar med Stringhyllan
Precis som med så många andra saker finns det både positiva och negativa saker med stringhyllan. En stor fördel med att välja en Stringhylla som förvaringslösning är det stilrena och tidlösa utseendet. De diskreta hyllplanen passar in i de flesta hemmen, oavsett vilken färgsättning eller inredningsstil du har i övrigt. Samtidigt kan förvaringslösningarna kombineras i oändlighet helt utifrån ditt personliga behov och smak.

En nackdel som kan finnas med Stringhyllan är att den inte tål alltför mycket tyngd på vardera hyllplan. Företaget själva rekommenderar endast en tyngd på max 15 kilo för de mindre hyllplanen och 25 kilo för de större, där tyngden är jämt fördelad över ytan.

Köpa färdig kombination eller sätta ihop själv
Som vi redan har nämnt är det enbart fantasin som sätter begränsningarna för vilka kombinationer du kan få till med string-systemet. Men för den som inte vill sätta sig in i det hela och samtidigt undvika att göra klassiska fel (som att till exempel köpa gavlar och hyllplan i olika bredd), så finns det idag många färdiga String-kombinationer att välja mellan.