Stringhylla i ett kök

Bildkälla: Flickr.com

En Stringhylla är inte begränsad till att endast hänga i en viss typ utav rum i hemmet, utan passar lika bra i en hall som ett sovrum. Till och med i köket kan Stringhyllan fylla såväl funktion som att den blir en snygg detalj. En liten String Pocket kan till exempel hålla plats åt dina kokböcker, eller kanske din kryddsamling. Ett annat alternativ är att här visa upp dina favoritglas eller koppar.

Stringhyllor istället för köksskåp
Att skippa överskåp i köket och istället hänga upp ett hyllsystem från String är även det ett alternativ. På sås ätt får du en mycket tydlig överblick för dina saker som dessutom blir enkla att nå. Du kan hela tiden bygga ut ditt hyllsystem utifrån dina behov och tack vare de olika måtten som Stringhyllan finns i, går det alltid att hitta en kombination som passar just ditt kök.

Ett klassiskt köksskåp är ofta 60 eller 80 cm brett, vilket är nästan desamma som bredderna för String (58 och 78 cm), vilket gör att ett dubbelskåp lätt kan ersättas utav en öppen Stringhylla. Förutom att det blir en smidig förvaring, ger det en luftigare känsla i köket, vilket kan vara mycket värt om du har ett litet kök med begränsat ljusinsläpp.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *