Stringhylla hyllplan

För att kunna förvara saker i din stringhylla behöver du hyllplan som finns i flera olika storlekar och material. Hyllplanen kan enkelt flyttas i hyllan för att skapa plats för dina saker och du kan när som helst köpa till flera hyllplan.

Mått på String hyllplan
Samtliga typer utav hyllplan finns i fyra olika mått, där såväl bredd som djup på din hylla kan anpassas. Se till att de hyllplan som du köper har samma bredd som måtten på dina gavlar så att alla dina delar passar ihop med varandra. Hyllplanens bredd finns i såväl 58 som 78 centimeter och bägge varianterna finns med ett djup på 20 eller 30 centimeter. På så sätt kan du välja om du vill ha en bred, djup eller smal hylla i ditt hem.

>>Här kan du köpa hyllplan till din Stringhylla<<

Färger att välja mellan
De klassiska hyllplanen är tillverkade i trä och finns i en mängd olika färger. Till och från släpps hyllorna i lite mer udda kulörer, men bland de klassiska finns olika träslag som ask, valnöt och ek samt grå-, svart- och vitlackade hyllplan.

Andra varianter utav hyllplan
Idag finns det sedan en kortare tid tillbaka även hyllplan i metall som alla har en liten kant framtill, vilket gör dem perfekta när du vill förvara till exempel småsaker i hyllan. Hyllplanen har alla små hål undertill, som låter smuts och damm falla igenom. Dessutom kan du i dessa hål fästa krokar och stänger för att utöka förvaringsmöjligheterna ytterligare.

Metallhyllorna finns även i en mer vinklad modell, som passar utmärkt som skoställ ifall du vill
ha din stringhylla i hallen eller garderoben.

Förutom de vanliga hyllplanen finns det idag en mängd andra komponenter som du kan bygga ut din stringhylla med för att öka förvaringsmöjligheterna. Exempel på sådana är tidskriftshyllor skåp och lådhurtsar.